Sayaç

5 Ocak 2012 Perşembe

Emegin Sanatı E-Yayınevinin Yayınlanmış Kitapları



"Yakın gelecekte, en çok yirmi sene içinde, matbu dergi/gazete/kitap kalmayacağı öngörüldüğünde, internetin geniş olanaklarının yayın tekellerinin erkini yıkma olanağı sağladığı göz önüne alındığında, en ideal yol, e-yayınevleri örgütlemek olarak gözüküyor. Kendi yayın çizgisini ve ilkelerini belirleyerek örgütlenen yazar ve şairler çok ucuz bir maliyetle eserlerinin e-kitap olarak okunup indirilebildiği siteler düzleminde e-yayınevleri kurabilirler. Ya da bireysel olarak, e- kitaplarınızı, www.scribd.com , www.issuu.com gibi e-kitap yayımlayan sitelerde okurlarına ulaştırabilirsiniz.

Onurunuza sahip çıkın, kendinizi inek gibi sağdırmayın, paranızı bu vampir yayıncılara kaptırmayın. Hiçbir edebiyat erkine mihnet etmenize gerek yok zaten. Eğer eserleriniz nitelikliyse, tarih sizi er geç hakettiğiniz yere koyar ve yayın tekellerini yıkma olanağı sağlayan internet sayesinde bugünden yarına sayıları artarak okurlarınıza ulaşabilirsiniz de."
(Vampir Yayıncılığın Anatomisi'nden)
SERKAN ENGİN

Emeğin Sanatı E-Yayınevi  


Emeğin Sanatı E-Dergi Şairlerinin Şiirlerini E-Kitaplaştırıyor!

E-Kitaplar,  öncelikle şiir, öykü, düşünce   dizilerinde yayınlanmaya başlandı.


2 yorum:

  1. kitapları indirebilme imkanı olsa daha güzel olurdu sanırım

    YanıtlaSil
  2. Kitapları indirme olanağı var. İssuu'da emegin sanatı sayfasına gittiğinizde, seçtiğpiniz e-kitabı tıkladığınızda altta ikonlardan sondaki download ikonunu tıkladığınızda download edebilirsiniz.

    YanıtlaSil